RightCoach™ On-Demand Coaching

Med över 35 års erfarenhet av att leverera branschledande coachinglösningar, är våra nya virtuella on-demand coachingprogram helt rätt i tiden. Certifierad coaching tillgänglig när som helst, var som helst.

Kontakta oss

RightCoach™ virtuell coaching när helst du behöver det

Med hjälp av RightCoach™ underlättar vi för människor att äga sin egen utveckling. Personliga sessioner bokas med certifierad coach. Deltagaren väljer tid, ämne och den coach som matchar de personliga behoven. RightCoach™ för vidare vår expertis till ledare på alla nivåer i organisationen: enkelt, online, on-demand och effektivt.

Våra coacher

Över 1000 certifierade coacher ingår i vårt globala nätverk. Deltagare kan välja just den coach, som passar deras unika behov och mål - oavsett om det är specifik branscherfarenhet, förmåga att utveckla personligt varumärke eller erfarenhet av att stödja ledningsgrupper som eftersöks.

  • Global ackreditering

    Alla RightCoach™ coacher är kvalificerade och har genomgått en gedigen referensprocess. De har minst 5 års coacherfarenhet och har erfarenhet av ledande befattningar. Regelbunden vidareutbildning är också ett krav för rollen.

  • Flexibla lösningar

    Detagare kan återvända till samma coach för uppföljande sessioner eller välja en ny coach varje gång, beroende på egna preferenser och utvecklingsbehov.

  • Högkvalitativ leverans

    Vi använder webbenkäter och Net Promotor Scoring (NPS) för att säkra kvalitet, nöjdhet och ta till vara på feedback. Vi försäkrar oss om att alla våra deltagare får en högkvalitativ upplevelse.